Klanten

“Nu mijn eerste marathon op de planning staat ben ik actief op zoek gegaan naar manieren om mijn hardlooptechniek te verbeteren. Er is ontzettend veel informatie op internet hierover te vinden, maar hoe weet je nou welke adviezen wel of niet van toepassing zijn voor jou?
Ard-Jan van Runnovator heeft mij enorm geholpen met het inzichtelijk maken van mijn huidige looptechniek. Met zijn concrete adviezen kan ik trainern met minder risico op blessures én efficiënter leren lopen. Die marathon gaat eraan!”

RoelPalmen
Roel Palmen

Voor mij bewijst deze analyse des te meer dat het voor iedere loper van groot belang is om inzicht te hebben in de eigen looptechniek.

Andrea

Andrea van Lieshout: http://runandrearun.nl/

Zie ook Andrea’s blog over de analyse

Met passie voor de loopsport en echt inhoudelijke expertise over de loopbeweging. Ard-Jan maakte voor mij een geweldige loopanalyse, die me heldere adviezen opleverden om mezelf te verbeteren. Nu mag ik aan de slag.

Rob Snoeren

Rob Snoeren (rechts, 3e plaats Atledo cross M35 2014)

Super leuk om samen met papa te leren hoe ik moet rennen (Nine).

Erg veel gehad aan de oefeningen en de uitgebreide toelichtingen en leuke professionele begeleiding (Jeroen).

Jeroen en Nine

Jeroen en Nine Fransen

Zeer uitgebreide analyse. Niet te vergelijken met analyses aangeboden door hardloopketens.

Selina

Selina van der Vliet (meervoudig winnares diverse marathons)

Door de duidelijke uitleg van mijn loopanalyse heb ik veel inzicht gekregen in mijn looptechniek, maar vooral in mijn verbeterpunten. Ik heb concrete en werkbare adviezen gekregen, waar ik echt iets mee kan. Bedankt.

KristelvanGisbergen

Kristel van Gisbergen

Omdat ik graag loop, maar 1 sneller wil worden en 2 liefst zonder blessures ben ik met Ard-Jan van Runnovator in zee gegaan. Na jaren gelopen te hebben bij diverse loopgroepen was ik op een soort van status quo terecht gekomen. Ik werd niet echt meer sneller, maar ik wilde niet de fout maken door teveel en te vaak te trainen omdat in het verleden heeft geresulteerd in een Achillespeesblessure. Dus wat kan je dan nog doen om sneller te worden, zonder de looptraining teveel te vergroten? Nou, nog best veel bleek achteraf. Met name techniek, inefficiënties en houding doen erg veel. Ard-Jan heeft me vooraf gefilmd in mijn tot dan toe gebruikelijke manier van lopen. Daar kwam o.a. uit dat ik bepaalde spieren niet gebruik, terwijl die er wel zitten. Met oefeningen en aanwijzingen van Ard-Jan zijn deze aangepakt. Het resultaat is dat mijn 5 km tijd van 22.25 in mei naar 21.26 in augustus! Misschien komt die 20 minuten toch nog in bereik!

Quillermo

Quillermo Pellicaan