Over

Runnovator’s visie: het kan altijd slimmer en beter.

Vanuit de visie dat de wereld steeds kleiner en slimmer wordt dat zelfs een zo oude menselijke activiteit als hardlopen nog beter te begrijpen en verbeteren is Runnovator ontstaan.

Ons doel is om hardlopers van ieder niveau zichzelf te kunnen laten verbeteren door het toepassen en verspreiden van kennis en innovaties in de hardloop sport.

Estafette battle 19-4-2014 AtledoRunnovator is opgericht door Ard-Jan Moerdijk.

Ik ben gepromoveerd in de Technische Natuurkunde aan de TU Eindhoven en ben werkzaam in de ICT en High Tech industrie, waar ik diverse functies heb gehad, waar ik altijd bezig was en ben met innoveren en verbeteren.

Naast vernieuwen en verbeteren is hardlopen mijn grote passie. Al geruime tijd ben ik bezig om mijn eigen prestaties te verbeteren door toepassen van de nieuwste inzichten op alle gebieden die van invloed kunnen zijn op hardloopprestaties. Doordat ik zelf geen hardlooptalent ben heb ik veel moeten doen om steeds iets beter te worden, maar dat heeft me wel geleerd wat werkt en wat niet werkt. Bovendien kan ik mezelf niet stoppen om steeds weer iets nieuws te vinden en te proberen. Afgelopen jaren heb ik een speciale interesse gekregen voor de techniek van het hardlopen en heb me hier helemaal in verdiept, in de theorie en ook via trainingen van de Atletiek Unie.

Met Runnovator wil ik andere lopers helpen om ook beter te worden. Met mijn eigen kennis en ervaring, en daarnaast is Runnovator ook bedoeld als een portaal naar andere experts op diverse terreinen.